Monday 5 July 2010

Nieuwe inhoud gaat komen

Door Matthijs Abeelen in Algemeen

Niet alleen training moet je volhouden. Het bijhouden van je website ook. Voor die bezoekers die nog resteren en dit lezen: het afgelopen jaar heb ik jullie verwaarloosd. Dat spijt me zeer. M’n laatste bericht is van januari. Schandalig. Waar zijn die maanden gebleven? Hard werken, veel andere bezigheden en weer meer klimmen in de weekenden. Dan vliegt de tijd voorbij.

Maar ik geef niet op. Ik heb een hele reeks concepten en idee├źn op papier en in gedachten. Het is nu een kwestie van uitwerken en plaatsen. En weer in het ritme komen van schrijven. Als er bepaalde onderwerpen zijn waar je wat meer over wilt weten, laat het me gerust weten. Plaats een reactie of stuur een mailtje.

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.