Sunday 14 May 2006

Site update

Door Matthijs Abeelen in Algemeen

Wellicht dat het de meesten niet eens is opgevallen, maar de site heeft een aantal kleine veranderingen ondergaan. Helemaal tevreden was ik niet met het vorige ontwerp. Dat kan ik kort toelichten.

Het belangrijkste doel van de site is de inhoud. De artikelen die je hier kunt vinden zijn geen korte weblog-berichten. Ieder artikel heb ik met bloed, zweet en tranen bij elkaar geschreven. (ok, dat is wat sterk uitgedrukt :)) De consequentie daarvan is natuurlijk wel dat een artikel niet in een avondje geschreven is. En dat de site niet wekelijks of dagelijks vernieuwd wordt. gevolg was dat het vorige ‘weblog’-achtige formaat niet naar mijn zin was.

Op de homepage vindt je nu de uittreksels van de laatste twee artikelen, een lijst van de meest recente artikelen en één van de categoriën. En verder nog wat links. Wat ik wil bereiken is dat alles nog overzichtelijker wordt. De sectie met meer informatie staat ook hoog op de lijst om vernieuwd te worden.

Verder is het – zoals zo vaak – een continu proces, dus dit zijn niet de laatste veranderingen. Na een wat lange periode met weinig updates wil ik de site weer wat meer aandacht geven. Een aantal concepten liggen klaar om uitgewerkt te worden en mijn lijst met ideeën groeit. Alle input is welkom! heb je vragen over klimtraining, bepaalde blessures, wil je een persoonlijke ervaring delen? Laat het me weten.

Zo hebben een aantal mensen voor mij hun ervaringen met blessures op papier gezet. Die informatie wil ik als case-studies in de reeks over klimblessures zetten (uiteraard anoniem). Die verhalen zijn voor mij en ik denk voor vele anderen interessant en leerzaam.

Eén Reactie op Site update comment

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.