Sunday 29 October 2006

Kalymnos klimtrip

Door Matthijs Abeelen in Gebiedsinfo, Klimtrips

Wow. Alweer een tijd geleden dat jullie iets van me gehoord hebben. Sorry iedereen! Maar ik leef nog. Net een toffe klimtrip achter de rug, net als vorig najaar twee weken Kalymnos.

Waarom weer Kalymnos? Allereerst natuurlijk de super mooie rots. Kolonettes klimmen blijft speciaal. Verder is het een goede bestemming voor het najaar vanwege het weer. In zuid-Frankrijk heb je rond deze tijd nogal eens onstabiel weer, maar in Kalymnos was het weer twee weken lang goed klimweer. Al hadden we in tegenstelling tot vorig jaar nu wel wat bewolking. En een enkele dag regen, gelukkig een rustdag.

Verder heb ik in mijn vakantie rustig kunnen nadenken over leuke onderwerpen voor de site. Natuurlijk ga ik ook verder met de serie over klimblessures. Dus het volgende nieuws op de site zal dit keer wat vlotter verschijnen.

2 Reacties op Kalymnos klimtrip comment

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.