Friday 10 September 2004

Druk druk

Door Matthijs Abeelen in Algemeen

Het laatste artikel heb ik al weer een aantal weken geleden geplaatst. Heb het even druk met het een en ander, dus nog even geduld! Ben een aantal sites aan het ontwerpen, tussendoor met nieuwe artikelen voor de Limits bezig, en moet natuurlijk ook zelf af en toe aan klimmen en ‘trainen’ (cq wat daar voor door moet gaan) toe komen. Als ik een artikel schrijf, wil ik het wel goed doen. En dat kost toch meer tijd dan gedacht. Maar ik heb genoeg ideeën. En nu we het daar toch over hebben: iemand nog bepaalde wensen of verzoekjes voor bepaalde onderwerpen?

8 Reacties op Druk druk comment

  1. Pingback: Sportklimtraining.nl » Blog Archive » Trainen en blessures voorkomen

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.