Friday 25 June 2004

Overstap naar WordPress

Door Matthijs Abeelen in Algemeen

Nog geen week de lucht in of ik gooi de site al om. Heb toch maar besloten over te stappen naar WordPress, een weblog systeem gebaseerd op PHP en MySQL. Ik hoop daar meer mee te kunnen doen dan met het huidige (cq vorige) systeem, xblogLite. Het managen van posts en commentaartjes gaat toch niet helemaal zoals ik zou willen. Mensen naar vreemde PHP error messages te laten kijken als ze willen reageren op een artikel is nou ook niet zo tof…. Dus deze dagen (hopelijk vandaag nog) gooi ik de boel om. Hopelijk merk je er weinig van 😉 Mocht je tegen een niet-functionerende link oid aanlopen, dan weet je nu hoe het komt. Ik doe m’n best alles zo snel mogelijk weer in orde te krijgen.

2 Reacties op Overstap naar WordPress comment

  1. Harald schreef:

    Is veel typen ook goede training voor de vingers? Zo ja, ben je dan nu heeeeel sterk?

  2. Matthijs schreef:

    Je zit wel de hele tijd onderuit gezakt op een stoel, beetje koffie drinken en eten, dus trainingstechnisch gezien is het wel een goede rust..
    Maar tussendoor moet je wel af en toe klimmen om iets aan die rust te hebben natuurlijk. Weer eens wat afspreken?

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.