Sunday 4 October 2009

Progression

Door Matthijs Abeelen in Inspiratie, Media

Gisteren naar de lezing van Chris Sharma in Monk geweest. Nu weet ik pas wat de echte betekenis is van motivatie, obsessie en toewijding! In andere woorden: erg inspirerend om zijn verhaal te horen over wat hij in de zestien jaar dat hij nu klimt allemaal gedaan heeft, wat zijn drive was en hoe hij klimmen benadert.

Hieronder de trailer van Progression, de nieuwe film van Bigupproductions, met beelden van Sharma in Jumbo Love, Clark Mountain. Je hoeft de reviews niet af te wachten om te weten dat dit een héél goede film is. Bij de DVD die je op de site van Bigup kunt bestellen (regiovrij) zit nog een uur extra materiaal. Dus als je nog wat inspiratie nodig hebt om de natte en koude wintermaanden door te komen, mag je deze film zeker niet missen.

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.