Sunday 21 December 2008

Big (Up) inspiration

Door Matthijs Abeelen in Inspiratie

Wellicht dat voor velen van jullie de Dosage DVD’s van Bigupproductions bekend zijn. Erg mooi klimvideo’s die je een flinke dosis inspiratie geven. Zoals de laatste uit de reeks, Dosage V. Als je niet kunt wachten op de volgende DVD van Josh Lowell, ga dan zeker even langs op de site van Big Up, er staan daar regelmatig nieuwe videoclips.

bigup-movie

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.