Thursday 17 July 2008

Review Dosage V

Door Matthijs Abeelen in Reviews

Over deze nieuwe klim- en boulder dvd van Big Up productions kan ik kort zijn: hij is goed. Erg goed. Net als de eerdere producties van Brett en Josh Lowell, is de kwaliteit van deze film hoog.

In deze klimfilm géén schokkerige beelden, géén slecht belichte shots, géén overbodig lollig bedoelde scenes en géén langdradige interviews. Alleen maar mooie beelden, inspirerende klimmers, erg harde en mooie routes en boulders.

Een aantal jaar geleden heb ik Josh Lowell aan het werk gezien bij het filmen van Chris Sharma in Realization. Niet alleen voor het doorzettingsvermogen van Chris, maar ook voor al het harde werk van Josh om het allemaal goed op beeld te krijgen moet je respect hebben. Iedere dag weer omhoog jumaren, lang hangen en opnieuw filmen om die ene poging er op te krijgen. En dan eindeloos monteren, goede muziek erbij zoeken en er een goed geheel van maken.

Als je nu naar de site van bigup gaat vindt je een mooie aanbieding, een set van alle Dosage volumes (I-V) voor maar $99. Met de huidige koers is dat volgens mij iets van 64 euro.

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.