Tuesday 7 August 2007

Wollfgang Gullich

Door Matthijs Abeelen in Algemeen

Wolfgang Gullich is al bijna 15 jaar geleden overleden en climbandmore heeft daarom een overzicht gemaakt van zijn (klim)leven.

Wolfgangguellich.com moet je zeker ook bezoeken. Je kunt er een aantal mooie foto’s bekijken, wat artikelen over Wolfgang downloaden en een nieuw boek bestellen over Wolfgang Gullich. Een boek met daarin verschillende artikelen geschreven door Wolfgang zelf. KLETTERN HEISST FREI SEIN, door Tilmann Hepp en Thomas Ballenberger. Ik heb hem in elk geval gelijk besteld. Een review komt zodra ik hem gelezen heb.

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.