Friday 25 June 2004

Welkom

Door Matthijs Abeelen in Algemeen

Een aantal maanden geleden wist ik nog niks van het maken van een website, nu is het dan toch eindelijk zover. Voor enkelen duurde het allemaal nog veel te lang; mijn excuses daarvoor. Als je niet snel tevreden bent gaan sommige dingen niet zo snel…
Voorlopig is de inhoud nog beperkt. Maar dit is slechts het begin, ik hoop de inhoud snel uit te kunnen breiden. Op de homepage komt al het nieuws wat ik verzamel over klimmen, training en blessures. Artikelen van eigen hand, links naar artikelen elders, leuke nieuwtjes op het gebied van sport en klimmen, etc. Zie alvast de links naar andere bronnen van informatie op de pagina meerinfo.

Eén Reactie op Welkom comment

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.