Tuesday 22 September 2009

Sharma en E.O.F.T

Door Matthijs Abeelen in Inspiratie

Na een lekkere klimvakantie in de zomer kan het najaar voor sommige klimmers een motivatiedipje veroorzaken. Zeker als het kouder en natter wordt en je misschien weer een tijdje moet wachten tot je weer buiten kunt klimmen. Tijd voor wat externe motivatie. Twee events die je niet mag missen:

De E.O.F.T is een film tour met erg mooie en spectaculaire korte films. Vorig jaar heb ik hem gezien en het was erg tof. De films gaan niet alleen over (sport)klimmen, maar zijn erg inspirerend. Meer info over waar de films getoond worden en tickets op de sites van E.O.F.T. en Bever.

Verder hebben de mensen van Monk Chris Sharma weten te strikken voor een lezing. Als er iemand iets weet van motivatie is het Chris wel. Ik ben erg benieuwd naar zijn verhaal. Zie de site van Monk voor info.

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.